Vores Historie

Vandafregning.dk er en afdeling af AlsBogføring.dk

Virksomheden startede i 2006 af 3 bogholdere, der fik lyst til at starte en virksomhed, der kunne betjene små og mindre virksomheder, som ikke havde brug for en fuldtidsbogholder.  I foråret 2008 dukkede det første vandværk op, de havde behov for hjælp til forbrugerafregninger og bogføring. Her blev interessen vakt for vandværkerne, vi tog på kursus hos Rambøll og uddannede os i deres programmer, og vi ansatte en der var superbruger i FAS, så var grundstenen lagt til den nye afdeling.

VORES VISIONFleksible løsninger

Vandafregning.dk  varetager professionelt alle opgaver vedr. forbrugerafregninger, vandværkets regnskab,  lønninger og økonomi. Vores assistance tilpasses det enkelte vandværks behov.

SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER

Vi tilbyder skræddersyede løsninger der passer lige til de forskellige værker, hvor nogle ønsker en totalløsning, med forbrugeradministration, regnskab, lønbehandling, afregninger med det offentlige, samt betaling af deres regninger. Hvor andre værker har en kasserer der varetager regnskabet, eller forbrugeropkrægningerne.

Fodelene for vore kunder er, at de kører i et EDB program, der er fuldstændigt uafhængigt af deres administrative samarbejdspartner således, at hvis de ønsker et skift, skal alle deres data ikke overflyttes til et nyt system, da de ligger i Rambøll FAS, og værket har kontrakt med Rambøll, det samme gælder regnskabsprogrammet e-conomic.

LANDSDÆKKENDE SERVICE

Med den moderne teknologi der er udbredt i vort samfund, er det muligt at betjene værker der ligger over hele landet. I dag betjener vi vandværker over hele Jylland og Fyn, det er dog ingen hindring, hvis i har lokation længere væk, da alt er netbaseret.

https://vandafregning.dk/wp-content/uploads/2021/09/sofie4.jpg
TELEFON
(45) 7442 1314
E-MAIL
vand@vandafreging.dk
VORES KONTOR
Falstersgade 4, 6400 Sønderborg
https://vandafregning.dk/wp-content/uploads/2021/03/icon_zeromargin.png
Alsbogforing.dk ApS
+74 42 13 14

Ring til vores vandværks-team og få en uforpligtende snak om afregning og regnskaber. Vi sidder klar ved telefonen, og kommer gerne ud til et bestyrelsesmøde – dag eller aften, alt efter behov.

©2021 Vandafregning.dk – alle rettigheder forbeholdt. Vandafregning er en del af Alsbogforing.dk ApS.